Nieuwe medewerkers

In de afgelopen maanden hebben wij drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij Tandartsenpraktijk Hoge Hond. Door het vertrek van één van onze preventieassistente en de toenemende drukte, is er besloten een nieuwe mondhygieniste, een preventieassistente en een extra baliemedewerkster aan te nemen. Op deze manier hopen wij op korte termijn de lange wachttijden voor mondhygiene en preventie te kunnen verhelpen.

Wij verwelkomen Marleen Meeuwissen als nieuwe mondhygieniste bij onze praktijk. Zij is op de maandag en woensdag werkzaam.
Naast Marleen is nog een mondhygienste werkzaam, te weten Damla Yildirim. Zij is alle dagen van de week aanwezig, zodat wij u de hele week van dienst kunnen zijn.

Josine Huisman is als nieuwe preventieassistente onze praktijk komen ondersteunen. Naast de werkzaamheden als preventieassistente, kunt u haar ook tegenkomen als tandartsassistente of bij de balie binnen onze praktijk.

Ook bij de balie en aan de telefoon is extra ondersteuning ingezet. Esmee van de Wijngaard is als tandartsassistente/baliemedewerkster bij onze praktijk begonnen. Zij zal samen met haar collega Anke Kornet u te woord staan aan de balie of telefoon.

Door het aannemen van nieuwe medewerkers hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Team Tandartsen Hoge Hond

Publicatiedatum: 19-07-2018


Terug naar overzicht