Uitschrijvingen

Hoe kan ik me als patiënt uitschrijven?

Indien u aangeeft dat u de zorgrelatie gaat beëindigen hanteren wij het uitschrijfprotocol. U dient dan de volgende stappen te ondernemen om uw uitschrijving compleet te maken:

  1. Bij uitschrijving dient u het ”uitschrijvingsformulier” in te vullen. Dit formulier kunt u in de praktijk ophalen of deze wordt verstuurd via e-mail. Let op: Niet volledig ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen.
  2. U dient dit formulier geheel ingevuld en ondertekend, persoonlijk in te leveren bij ons in de praktijk.
  3. Vergeet uw legitimatie niet! In het kader van de privacywetgeving (AVG) dient u zich te legitimeren als u het verzoek tot uitschrijven bij ons inlevert.
  4. Indien u andere personen wilt uitschrijven (geen gezinsleden), dan dient er een schriftelijke medische machtiging te worden afgegeven. Ook zal naar een kopie van het legitimatiebewijs van de persoon waarvoor de medische machtiging is afgegeven, worden gevraagd.
  5. Na inlevering van het uitschrijvingsformulier en legitimatie, kan uw dossier ( of dossier van persoon medische machtiging ) en de eventuele foto’s worden doorgestuurd naar de nieuwe tandarts. Uiteraard kunt u uw dossier ook persoonlijk in ontvangst komen nemen in onze praktijk. Het kan dan wel zijn dat vanwege drukte u niet gelijk uw dossier mee krijgt. U kunt dan uw dossier een week later in onze praktijk ophalen. Vergeet dan wederom uw legitimatie niet mee te nemen! Dit dossier kunt u dan weer overhandigen aan uw nieuwe tandarts.
Publicatiedatum: 19-07-2018


Terug naar overzicht